Якета и палта за бременни

Всяка жена знае много добре, че да забременееш през зимата не е никак лесно. Особено когато коремът вече е доста голям. Ако не искате да приличате на плашило с якета назаем от майка си, вземете си модерно зимно яке за бременни. Модерното зимно яке за бременни е идеално за мразовитото време. С кройка тип “А” и регулиращ цип на гърба, тя ще расте заедно с вас през целия период на очакване на бебето. Разбира се, има качулки и джобове с цип.

Красиво на пръв поглед е зимното яке за бременни жени в черно, с кожена качулка и еластичен подгъв. По-дългото яке за бременни с шевове има два предни ципа, всичко това за удобно прилягане. Нищо не ви ограничава в този модел. Освен това сребристият, синият и червеният цвят се съчетават чудесно с чорапогащника. Дългото сако с асиметрична яка и закопчаване също привлича с по-дългия си гръб. Карираното зимно яке в по-свободна кройка е модерно благодарение на сензационния модел и шнура на талията.

Дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка

Дами, омръзнаха ли ви зимните палта, които ви карат да изглеждате като ходещ гардероб? Имам новина за вас! Предлагаме ви дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка. Да, то е толкова фантастично, колкото звучи. Представете си, че можете да се въртите в него и същевременно да ви е топло. Това палто не се изчерпва само с това да ви накара да се почувствате като мода при минусови температури, о, не, то има и модерни емблеми от изкуствена кожа на ръкавите. Защото защо ръцете ви да пропуснат цялата стилна акция, нали?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Майчинство и майчинство зимно яке с подплата

Това ватирано памучно яке за бременни ще ви държи прекрасно топло през цялата бременност и след раждането. С много мека подплата от плюшен полар в джобовете и качулката. Набраздените подгъви в края на ръкавите предотвратяват навлизането на студен въздух под якето

Цена към момента на прегледа: 48 лв