Черно зимно палто

В най-студените дни на годината дамите и господата носят черни зимни палта, защото те изглеждат чудесно с дънки, официални дрехи и поли. Мъжете използват черно зимно палто за компания, но дамите го предпочитат за ежедневно носене. Черното не само изтънява и се съчетава перфектно с други цветове, но е и символ на мистерия и загадъчност. Смята се, че дори помага да се повиши самочувствието и да не се изгубите в дивия свят.

Черното зимно палто с дължина до глезена се вписва в обществото. Стига да не му липсва прекрасна кожена качулка, това е спиращ дъха модел. Най-често обаче се носи черно палто, което покрива седалището. Определено изглежда добре с вталена кройка и акценти на гърба. Голям хит е полудългият модел с яка и закопчаване с двоен ред копчета. Пълните жени харесват черното зимно палто с дължина до коляното, което се разкроява на талията. Черните зимни палта с катарама на талията и моделите със или без яка нямат никаква вина. Просто ги освежете със стилен шал и готово!

Тъмнозелено дамско палто от алпака

Тъмнозеленото палто от алпака е уникално допълнение към зимния гардероб на всяка жена. Изработено от луксозна вълна алпака, това палто е не само стилно, но и невероятно топло и удобно. Закопчалката гарантира, че палтото ще остане здраво затворено и ще ви топли дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Черно удължено дамско есенно палто/парка

Преживейте прохладния пролетен или есенен вятър със стил с това шикозно черно дамско палто с удължен ръкав или, както ние обичаме да го наричаме, парка. Това не е обикновено палто, то е символ на стил, съчетан с функционалност. С водоотблъскващо покритие тази парка ще ви гарантира, че ще останете сухи, дори когато времето реши друго. Несменяемата качулка добавя допълнителен слой защита, а двупосочното закопчаване с цип предлага гъвкавост и удобство.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Прекалено голямо изолирано палто за жени

Зимното модно палто Hugo е идеалният спътник за студените и дъждовни дни. Благодарение на изолираната подплата и кройката тип “принцеса” тя осигурява необходимия комфорт и приляга перфектно. В същото време ще ви изненада приятно със своята издръжливост и стилен дизайн. Можете да разчитате и на усещането за топлина и комфорт. Практичната качулка, обшита с красива контрастна кожа, ви предпазва от дъжда. Той е и един от декоративните елементи. Срещу неприятния вятър палтото е оборудвано с удобна изправена яка.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Късо палто от черно плюшено мече

Това палто, както е популярно това изделие, е с класическа права кройка със закопчаване с две копчета. Предната ѝ част е украсена с удобни джобове, които побират колкото се може повече ръце. Подобно на истинско сако, то има и отличителни ревери с космат дизайн. Всичко сочи, че този модел ще ви стане любим.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Елегантно късо палто със стояща яка и джобове

Това късо дамско палто в практично черно е елегантно, модерно и неподвластно на времето. Палтото със стояща яка има практични странични джобове и закопчаване отпред.

Цена към момента на прегледа: 114 лв