Червено зимно палто

Червеното зимно палто ще впечатли както младо момиче, така и зряла жена. Нищо чудно, че червеният цвят се свързва с игривост, необуздана жизненост. В червено всяка дама ще излъчва добро настроение и приятна енергия в околността. През мразовитите месеци всички са изпълнени с лошо настроение, така че защо да не се зарадвате с великолепно червено палто?

Елегантните елементи в черешово, гранатово, бордо и рубинено се съчетават перфектно с официалното облекло. Червеното зимно палто е най-популярно в дългата си версия. Може да е свободна или прилепнала. Двуредните копчета, катарамите на талията и връзките на гърба или металните вложки не са нещо необичайно. Сред най-красивите са хубавите червени палта и вълнени модели. Екстравагантността е представена от червени елементи с отличителна кожена яка и разширен подгъв. Не забравяйте да обърнете внимание на асиметричните яки и закопчалки! Лъскавите червени палта с кожа около врата и без качулка, както и червените модели с асиметрични закопчалки и качулки с бяла кожа ще станат верни спътници за зимата.

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Тъмнозелено дамско палто от алпака

Тъмнозеленото палто от алпака е уникално допълнение към зимния гардероб на всяка жена. Изработено от луксозна вълна алпака, това палто е не само стилно, но и невероятно топло и удобно. Закопчалката гарантира, че палтото ще остане здраво затворено и ще ви топли дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв