Червени зимни якета

Смятате ли, че червените зимни якета са запазена марка за жените? Тогава определено не! Те са идеални за мъже, които искат да са в крак с ритъма на модния небосклон и нямат нужда да блестят. Има и по-меки и по-тъмни нюанси! Спортните червени зимни якета за мъже ще заслепят всяка жена. В тях не трябва да липсват солидна качулка, оребряване, практични джобове, функционални елементи и модерен дизайн!

В червени зимни якета представителките на нежния пол са неустоими. Червеното е символ на жизненост, сила за живот и енергия! Ако носите червени зимни якета, ще зарадвате околните със свеж вид и весело настроение. Дългите зимни якета в червено, малиново, ягодово и бордо имат сок и добре прикриват недостатъците на фигурата. Късите нюанси на коралово, гранатово, малиново и черешово в гланцови дизайни са за момичетата с фигура на шунка! Червеното зимно спортно яке не може без функционални елементи. Елегантно и небрежно, то може да има асиметрични детайли и вкусни украшения.

Червено детско ватирано яке с качулка с уши

Слушали ли сте за червеното бебешко ватирано яке с качулка с уши? Това унисекс яке е на мода в момента! То не е просто някакво яке, а такова, което е създадено специално с детски модели. С експлозия от цветове и забавни шарки детето ви ще се откроява във всяка тълпа! То разполага с неотстраняваща се качулка, за да поддържа главата на вашето мъниче топла и удобна. Качулката обаче не е просто качулка.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Ватирано яке в разтеглива дължина с колан с удобен дизайн

Дългото ватирано яке с колан във впечатляващ червен дизайн и контрастни черни детайли допринасят за уникалността на модела. Практичното яке с голяма дължина ще ви предпази. Няма риск от простуда. Гърбът ви ще се стопли прекрасно. Топлото яке ще ви гарантира, че можете да се наслаждавате на зимата със стил.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Мъжко ватирано яке с талия в цвят бордо на Calvin Klein

Сакото Calvin Klein в модерен и респектиращ цвят бордо ще задоволи и най-взискателните клиенти. Модерното мъжко ватирано яке ще ви осигури комфорт и ще ви държи на топло в студеното, мразовито и лошо зимно време. Благодарение на качествения материал, който е частично изработен от рециклиран полиестер, той запазва формата си, функционалните си качества и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 481 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв