Тюркоазено зимно яке

За всички дами, които искат да блеснат с хубав тоалет през януари и февруари, тюркоазените зимни якета са идеални. Този свеж нюанс на синьото перфектно допълва белите и блестящи снежинки.

Забравете за черното и носете тюркоазено зимно яке, което покрива долната част на тялото ви и се отличава с модерни шевове, спортна кройка и практична качулка. Тюркоазеното дълго яке с цип и копчета е хит. Нежният тюркоазен цвят ще се хареса на момичетата на около 30 години, а смелият тюркоазен – на тийнейджърките. Блестящото и късо зимно яке в този цвят с черна вътрешна част и качулка е идеално за младите мацки.

Мъжете ще оценят тюркоазеното зимно яке със спортна кройка. Ски якетата в тюркоазен цвят в комбинация с жълто, черно, бяло или червено изглеждат модерно и имат сок. Мъжете не изглеждат като сиви мишки в тюркоазени зимни якета. Ватиран моден модел с по-къса кройка, който пасва като ръкавица за града и топло пухено яке за голямата зима.

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв