Сребърни зимни якета

За жените, които искат да изглеждат добре дори през студения сезон, са създадени сребристи дамски зимни якета. Те ще ги накарат да се почувстват като снежинки по време на разходка или на път за работа. Умереното сребристо късо сако с яка и цип е предназначено за всеки повод. Острият сребърен модел с по-голяма дължина и контрастни черни вложки на ръкавите ще се хареса на младите мацки.

Късото ватирано и много топло яке в остър сребрист цвят ще ви хареса както в планината, така и на разходка в градския парк. Изолираното спортно сребристо яке, което се носи през главата, ще привлече активните жени с чувство за елегантност. Палтото с дължина до коляното и красива яка в черно и сребристо със закопчаване е идеално за театъра и офиса. Дамските сребристи зимни якета са един от хитовете на тази зима. Те се съчетават добре с дънки и ботуши. Именно в тях ще привлечете вниманието на противоположния пол.

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Гланцирано сребърно мъжко зимно яке Alpha Industries

Стилно зимно яке, в което просто ще блеснете.

Цена към момента на прегледа: 594 лв