Сини зимни якета и палта

Любителите на синьото ще оценят хита на тази зима – сините зимни якета и палта. Тъмно синьо, светлосиньо, тюркоазено, синьо като патешко яйце, бензиново, ледено синьо, лазурно, метличина, сапфирено и камбанено синьо са цветовете, които ще бъдат в центъра на вниманието. Сините зимни якета и палта са чудесна комбинация с други цветове и се съчетават с ботуши и спортни обувки.

Синьото зимно яке с ребра и кафява кожа е предназначено за ежедневно носене. Отличителните копчета и тесните ръкави подхождат на по-слаби дами. Буреносно синьото яке с долно разширение и практична качулка ще се хареса на вътрешната камуфлажна подплата. Основна роля играят прилепналите кройки, козината на качулката и ослепителните сребърни или златни копчета или ципове. Дългото палто в синьо с асиметрично закопчаване и интересно оформена яка е ненадминато, както и късото палто в остър тъмен нюанс с кафяви вложки на ръкавите, врата и ципа. Светлите нюанси са подходящи за спортни модели, а тъмните тонове – за официални палта.

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Тъмно синьо велурено дамско зимно яке с качулка

Много топло зимно яке с качулка. Изработен е от удобен материал, наподобяващ велур. Тя е мека и приятна на допир. Той е със свободна кройка. Той е изолиран с висококачествена синтетична подложка. Тя има яка със стойка нагоре, която преминава в несменяема качулка с козина и шнурове.

Цена към момента на прегледа: 177 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Майчинство и майчинство зимно яке с подплата

Това ватирано памучно яке за бременни ще ви държи прекрасно топло през цялата бременност и след раждането. С много мека подплата от плюшен полар в джобовете и качулката. Набраздените подгъви в края на ръкавите предотвратяват навлизането на студен въздух под якето

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Мъжко късо вълнено палто Medicine в тъмно синьо

Джентълмени, харесвате ли безсмъртни класики? Искате ли да се сдобиете с практично палто, което да ви служи през много сезони? Предпочитате ли качествени продукти, които са подходящи за всеки повод? Имате ли нужда от палто, което да носите на работа, в театъра, в града и т.н.? Тогава този модерен и непреходен модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 209,90 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Мъжко спортно ватирано яке с практична вградена качулка

Мъжкото яке Outhorn KUMP603 е идеално за преходните сезони, маншети с еластичен подгъв, вградена качулка с регулиране на дълбочината, 2 странични джоба с цип + 1 вътрешен джоб с цип.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Детско ватирано качествено зимно яке със сваляща се качулка

Мослите ли да си купите детско яке? Тогава не се колебайте да разчитате на този качествен модел. Тя е отлична както в материално, така и в практическо отношение. Усъвършенстваният дизайн на якето ще гарантира, че на детето ви ще бъде топло и няма да му е студено. Моделът на якето е подходящ както за града, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Сиво-синьо дамско зимно яке с асиметричен цип

В този случай дамското яке Alife & Kickin Kiddo A WMS е правилният избор. Якето привлича погледа както с комбинацията от материали, така и с изпълнението си. Стилен модел в популярния син цвят, който подхожда на всички, независимо дали сте блондинка, брюнетка или червенокоска.

Цена към момента на прегледа: 183 лв

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско зимно яке Gelert Shield Jacket Ld91 с огромна отстъпка

Синьо спортно дамско зимно яке с асиметрични шевове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Ултралеко мъжко зимно яке Blue Alpine Pro

Мъжкото Зимно яке Alpine Pro в красив тъмносин дизайн впечатлява с външния си вид и най-вече с характеристиките си. Яке, което доминира със своята целенасоченост. Стилният модел е изработен от висококачествен материал, който е водоустойчив и изключително лек. Връхно облекло, което доказва, че зимното облекло не трябва да бъде неудобно, обемисто и тежко.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Момчешко синьо и жълто ватирано зимно яке Columbia

Изолираното водоустойчиво яке е с регулируема качулка и подгъв. Дори брадичката е защитена от студа. Страничните джобове с цип ви позволяват да запазите ръцете си топли и да съхранявате важни дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бледосиньо мъжко стилно ватирано яке с талия

Якето Blauer в светлосиньо е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Късото ватирано яке се закопчава с цип. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Дамско дълго пухено ватирано яке с колан Guess

Коженото яке от колекцията на Guess. Изолиран модел, изработен от гладка материя. Този модел яке е изработен частично от рециклиран полиестер. Близко прилягащ разрез. Ватиран модел. Сваляща се качулка с шнурове.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

1 2