Сиво дамско зимно яке

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Късо бежово дамско кожено яке с качулка

Това стилно яке е перфектната комбинация от комфорт и стил благодарение на меката кожа и модерния дизайн. Якето е с дължина до кръста, което го прави ласкателен избор, който ще подчертае фигурата ви. Освен това се закопчава с цип, така че лесно можете да го обличате и сваляте според нуждите.

Цена към момента на прегледа: 222 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Сиво-синьо дамско зимно яке с асиметричен цип

В този случай дамското яке Alife & Kickin Kiddo A WMS е правилният избор. Якето привлича погледа както с комбинацията от материали, така и с изпълнението си. Стилен модел в популярния син цвят, който подхожда на всички, независимо дали сте блондинка, брюнетка или червенокоска.

Цена към момента на прегледа: 183 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Модерно сиво ватирано дамско яке Heine с пух

Пощенски код. С качулка. Вътрешен джоб. Странични джобове с приплъзване. Плътен цвят. Пухено перо. Ватирано яке. Топла подплата. Квилинг. Шевове в един тон. Гладка тъкан.

Цена към момента на прегледа: 118 лв