Сиви зимни якета

Дамите, които не обичат ярките и смели цветове, но искат наистина да направят облеклото си по-ярко, трябва да предпочетат сивите зимни якета. Може би си мислите, че сивото е безвкусно, но е точно обратното. Комбинира се отлично с други нюанси и е идеален за студеното време. Въпреки че сивото е символ на предпазливост и потиснатост, то може да неутрализира и подчини други цветове.

Само си представете как ще очаровате околните в сребристо-сив модел, който не пропуска качулката с кожена подплата! Гълъбово сивото е актуално и си отива със сини дънки и велурени ботуши. Сиво-бежовото никога не остарява, както и топлото сиво, студеното сиво и шистовото сиво. Това елегантно сиво зимно яке с голяма качулка и асиметрично закопчаване е идеално за офиса или за бизнес среща. За ежедневието ще харесате сивото зимно яке с розови акценти или сивия по-дълъг модел със сребърни копчета и по-големи джобове.

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Мъжко ватирано изолирано яке от агнешка кожа

Мъжкото изолирано яке в сив цвят е изработено от агнешка кожа. Въпреки че е приятно топла през студените есенни дни, тя е много лека. Леко вталената кройка с прошиване изглежда модерно. Закопчава се с метален цип и е с ниска яка с копче на врата. Якето е изцяло подплатено с контрастираща светлосива подплата.

Цена към момента на прегледа: 399 лв

Модерно сиво ватирано дамско яке Heine с пух

Пощенски код. С качулка. Вътрешен джоб. Странични джобове с приплъзване. Плътен цвят. Пухено перо. Ватирано яке. Топла подплата. Квилинг. Шевове в един тон. Гладка тъкан.

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Ватирано яке за момичета с топла изолация и качулка

Gelert Storm Parka Jacket Junior Girls е с високо качество. Модерно зимно яке за момичета с уютен и топъл вътрешен полар осигурява защита от студа. Има практични джобове и 4 отпред. Ватираното яке е оборудвано с практична качулка, която предпазва от вятър, сняг и дъжд.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв