Светлоотразително зимно яке

При някои професии хората са на открито през цялата година, така че не могат да минат без светлоотразително зимно яке с висока видимост. Работници в технически услуги, услуги по теглене на товари, строителни работници. Тези светлоотразителни зимни якета имат маркировка EN ISO 20471:2013 и могат да се използват по обществени пътища. Непосредствено след стандарта се посочват класът на основния сигнален материал и светлоотразителната способност на светлоотразителния материал.

Колкото по-високи са числата, толкова по-отразяващ е продуктът. Зимните предупредителни якета могат да бъдат закупени в много размери, дължини, цветове и дизайни. Използването им е многофункционално. Ръкавите или подложките могат да се отделят. След това се създава дъждобран. Много привлекателно е светлоотразително зимно яке с подвижна кожена подплата, ръкави, яка и качулка. Разбира се, има подлепващи шевове, контрастни черни панели и безброй джобове. Всички зимни предупредителни якета трябва да отговарят на строги изисквания, само така те ще запазят човека топъл и видим във всяка ситуация.

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв