Светлоотразително зимно яке

При някои професии хората са на открито през цялата година, така че не могат да минат без светлоотразително зимно яке с висока видимост. Работници в технически услуги, услуги по теглене на товари, строителни работници. Тези светлоотразителни зимни якета имат маркировка EN ISO 20471:2013 и могат да се използват по обществени пътища. Непосредствено след стандарта се посочват класът на основния сигнален материал и светлоотразителната способност на светлоотразителния материал.

Колкото по-високи са числата, толкова по-отразяващ е продуктът. Зимните предупредителни якета могат да бъдат закупени в много размери, дължини, цветове и дизайни. Използването им е многофункционално. Ръкавите или подложките могат да се отделят. След това се създава дъждобран. Много привлекателно е светлоотразително зимно яке с подвижна кожена подплата, ръкави, яка и качулка. Разбира се, има подлепващи шевове, контрастни черни панели и безброй джобове. Всички зимни предупредителни якета трябва да отговарят на строги изисквания, само така те ще запазят човека топъл и видим във всяка ситуация.

Модерно евтино детско зимно яке за планина Lewro ULTAN

Когато става въпрос за това да осигурим топлина на нашите малки деца през студените зимни месеци, не може да се прави компромис с качеството. Ето защо детското зимно яке Lewro ULTAN е отличен избор, който си заслужава да бъде разгледан. Това яке е проектирано така, че да осигурява превъзходна защита от хапещия студ, което го прави идеално за училищните дни и зимните забавления. Благодарение на качествената топлоизолация детето ви ще се чувства удобно и уютно дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 79,90 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв