Розови якета за момичета

Дефилирането е в кръвта не само на двадесетгодишните мацки, зрелите жени, но и на ученичките. Въпреки че би трябвало да играят на принцеси с приятелките си, те предпочитат да пазаруват с майка си. Нищо чудно, че те харесват розови якета за момичета за мразовитите дни. В края на краищата те са толкова романтични, шикозни и подхождат на всеки тоалет. Розовите якета за момичета очароват с много нюанси и модели.

Най-популярните тонове са магарешко, розово, фуксия, крещящо розово, малина, рубин и череша. Този естествен цвят е тясно свързан с нежния пол, тъй като е кръстен на розите. Светлорозово ватирано зимно яке за момичета с качулка с шипове или прахообразно розово яке с цветни цветя определено принадлежи към гардероба на малките момичета. Розовото яке за момичета с бели снежинки или червени сърца е хит. Розовите модели ще накарат малките момичета да се почувстват като принцеси от приказките.

Момичета розово зимно яке за планините Nike

Когато става въпрос за стилно и функционално зимно облекло за вашето малко момиче, не търсете повече от розовото зимно планинско яке за момичета от Nike. Това не е просто някакво яке, това е изолираното яке за момичета Nike NSW SYNFL HD JKT G, специално разработено за преходния сезон. То е перфектната комбинация от стил и комфорт, за да изглеждат малките ви принцеси елегантно и да се чувстват топло.

Цена към момента на прегледа: 144,90 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв