Розови зимни якета и палта за жени

Омръзнало ли ви е черното и искате ли да блестите дори в мразовито време? Заложете на розови дамски зимни якета и палта. Този цвят е толкова романтичен и нежен, колкото и женският пол. Подхожда както на млади дами, така и на зрели жени. Определено ще харесате розови дамски зимни якета и палта в нюанси като пудрено розово, старо розово, слез, магарешки бодил, фуксия, циклама, крещящо розово.

Хит в черното са късите светлорозови якета за студено време, на които не липсват шевове, фиксирана качулка и декоративни копчета. Късото розово ватирано зимно яке с висока яка е модна дреха. Дългото яке с по-дълъг гръб и пристегната талия е един от практичните и ежедневни модели. Той е подходящ за пътуване в провинцията или за разходка в градския парк. Младите котки обичат лъскавите розови зимни якета с дължина до кръста, които могат да носят в дискотеката.

Практично по-дълго розово палто с качулка, която покрива дупето, ще служи за всекидневно носене. Топлият модел с голяма качулка и модерно закопчаване е подходящ дори за по-възрастните поколения. Елегантното меко розово палто с дължина до коляното е най-новата мода на модния небосклон. Идеален за театър, бал или важна бизнес среща. Красивото розово дамско зимно яке с фини шевове и голяма яка от бяла кожа е синоним на качество и вкус.

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Дамско двустранно розово яке за преходна есен

Дами, пригответе се да се влюбите в новото си любимо есенно яке! Това двустранно розово преходно яке е идеалното допълнение към вашия гардероб. С промяната на времето се нуждаете от яке, което може да се справи с непредсказуемите условия, а това яке е точно отговорът. С подвижната качулка можете лесно да се адаптирате към променящото се време. Затварянето с цип улеснява обличането и събличането, така че е идеално за моментите в движение.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Дамско дълго зимно яке с качулка в прахово розово

Дълго дамско зимно яке в прахово розово с качулка с модерен и непреходен дизайн. Много топло дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено, ватирано и изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с яка, която преминава в качулка с кожа. Качулката не може да се разкопчава.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв