Разпродажба на мъжки зимни палта

Въпреки че мъжете носят спортни якета в студеното време, те също се нуждаят от мъжки зимни палта от време на време. Мениджърите, търговските представители или държавните служители се нуждаят от елегантни модели почти всеки ден, така че си заслужава да се сдобиете с мъжки зимни палта на разпродажба. Неразделна част от гардероба е черна фирмена дреха, която може да се носи в театъра или на балове.

Мъжките зимни палта в разпродажбата ще ви впечатлят не само с достъпната си цена, но и с качествената си изработка и модерен дизайн. Ключът към успеха е добрата кройка, както и качеството на материала и перфектно изпипаните детайли. По-възрастните поколения и зрелите мъже ще оценят мъжкото палто с яка, което се продава.Младите момчета и тийнейджърите ще бъдат елегантни в модела с качулка с цип. Приличните модели с два предни джоба и цип все още са на мода. Не само черното, но и сивото, кафявото или синьото играят основна роля.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Мъжко късо вълнено палто Medicine в тъмно синьо

Джентълмени, харесвате ли безсмъртни класики? Искате ли да се сдобиете с практично палто, което да ви служи през много сезони? Предпочитате ли качествени продукти, които са подходящи за всеки повод? Имате ли нужда от палто, което да носите на работа, в театъра, в града и т.н.? Тогава този модерен и непреходен модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 209,90 лв