Разпродажба на зимни палта

Някои жени не се отказват от най-новите тенденции, но други се задоволяват със зимни палта на разпродажба. Мъжете също са привлечени от изгодните оферти. Защо да пазарувате скъпи зимни палта, когато търговците на дребно предлагат зимни палта на достъпни цени. Мъжете ще оценят спортните кройки и небрежните елементи. В същото време те се интересуват и от зимни палта за продажба за компанията. Те не ги носят често, но са необходимост в гардероба.

Дизайнерските зимни палта на разпродажба са голяма атракция за жените. По-дългите изолирани панталони с модерен дизайн са сред най-желаните, защото обещават удобно носене, секси вид и топлина. Модерните къси зимни палта с козина на качулката, ръкавите и с цип ще освежат мрачните декемврийски дни. Ако са допълнени с помпони и метални елементи, те нямат конкуренция. Едно по-дълго зимно палто в разпродажбата със закопчаване, което не търси голяма яка с яка от агнешка кожа, ще осигури привлекателен външен вид. Младите мацки ще предпочетат екстравагантни зимни палта, а зрелите жени – елегантни модели в разпродажбата.

Мъжко късо вълнено палто Medicine в тъмно синьо

Джентълмени, харесвате ли безсмъртни класики? Искате ли да се сдобиете с практично палто, което да ви служи през много сезони? Предпочитате ли качествени продукти, които са подходящи за всеки повод? Имате ли нужда от палто, което да носите на работа, в театъра, в града и т.н.? Тогава този модерен и непреходен модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 209,90 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Дамско ватирано палто с качулка в модерно сиво

Дамското ватирано палто SAM 73 WB 780 в сив цвят е с вградена качулка и изправена яка. Качулката може да се регулира с помощта на шнур, за да се стегне при нужда. Това ви осигурява най-добра защита от вятъра, но също така и от дъжд или сняг. Палтото е с подплата.

Цена към момента на прегледа: 49 лв