Продажба на зимни ски якета

Любител ли сте на зимните спортове? Тогава се нуждаете не само от добра екипировка, но и от топли дрехи. Качественото марково облекло за планината не е от най-евтините, но зимните ски якета на разпродажба си заслужават да бъдат разгледани! Електронните магазини предлагат безброй отстъпки, които ще бъдат пропуснати. Дизайнерски зимни ски якета на разпродажба обжалване на цена. Можете лесно да получите два модела за една и съща сума.

Не забравяйте да изберете подходящия размер и функционални характеристики. Това зависи от вашите изисквания. Във всеки случай водоустойчивите, ветроустойчивите и дишащите дрехи са задължителни. Прилепналата кройка осигурява комфорт при всяко движение и секси фигура. Анатомично оформените ръкави, регулируемите шнурове на ръкавите, коланът за сняг, предпазителят на брадичката или светлоотразителните елементи трябва да са задължителни за зимните ски якета в продажба. Човек избира с очите си, така че зимните ски якета в по-цветни нюанси и смели цветови комбинации ще привлекат вниманието. На мода са също бялото, синьото, червеното и сивото.

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамско зимно яке Gelert Shield Jacket Ld91 с огромна отстъпка

Синьо спортно дамско зимно яке с асиметрични шевове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Ултралеко мъжко зимно яке Blue Alpine Pro

Мъжкото Зимно яке Alpine Pro в красив тъмносин дизайн впечатлява с външния си вид и най-вече с характеристиките си. Яке, което доминира със своята целенасоченост. Стилният модел е изработен от висококачествен материал, който е водоустойчив и изключително лек. Връхно облекло, което доказва, че зимното облекло не трябва да бъде неудобно, обемисто и тежко.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв