Мъжко черно зимно яке

За мъжете от всички поколения тъмните дрехи са приоритет, така че дори през зимата не могат да минат без черно мъжко зимно яке. Чудесно е, че могат да избират елегантни, ежедневни и спортни модели. Не всеки ще се поддаде на класическите елементи и ще заложи на визията на джентълмен. Модните якета с кожа се настаниха в гардеробите на младите мъже, които искат да бъдат харесвани.

По-дългите якета са подходящи за мразовито време, а черните мъжки зимни якета от лъскава материя и с по-висока яка са отново подходящи за офиса или за среща. Много от якетата са къси и имат еластичен подгъв. Мъжките зимни якета с ципове и шипове все още са на мода, както и моделите с безброй джобове. Ребрата и прилепналата кройка са по-скоро за тийнейджъри или млади хора, а дължината на дупето се харесва на мъже около тридесетте. Не е задължително всички зимни якета да са пухени, понякога са достатъчни добре изолирани модели с функционални характеристики.

По-леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas

Леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas за модерния спортен мъж. Това яке е от колекцията Adidas Performance и представлява олекотен изолиран модел от плътен черен материал. То идва от продуктовата линия Adidas End Plastic Waste, което означава, че е изработено от рециклирани материали. Така че, ако търсите яке, което да е едновременно елегантно и екологично, това яке е идеалният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Ултралеко мъжко яке с пух в черно

Не обичате ли да прекарвате време в избиране на дрехи? Предпочитате ли бърза покупка? Предпочитате ли дрехи, които са по-универсални? Накратко, вече няма да отлагате и да избирате сложно якета за града и планински якета. Тук с една покупка и едно яке можете да получите всичко.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лъскаво черно мъжко зимно яке с голяма качулка

Мъжко зимно яке, обогатено с подвижна и регулируема качулка. Якето се закопчава с цип. Той е изолиран с кожена подплата, което го прави подходящ през студените зимни месеци. Той е снабден с два външни и един вътрешен джоб. Това мъжко зимно яке е подходящо за ежедневно носене и може да се комбинира в различни стилове.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Мъжко зимно яке с качулка, изработено от ветроустойчив и водоустойчив материал

Мъжкото изолирано яке Regatta RMN105 Azuma в черен цвят с контрастни зелени детайли е изработено от висококачествен материал. Това я прави устойчива на вятър и вода, като същевременно е дишаща и много лека. Якето е с лек синтетичен пълнеж. Във вътрешността на якето има специална изолация, която е мека и силно компресируема.

Цена към момента на прегледа: 138 лв