Мъжко зимно яке с кожа

В студеното време през януари и февруари е необходимо да помислите за мъжко зимно яке с козина. Накратко. По това време на годината дъждът, снегът и студът са в разгара си и есенното яке вече не е достатъчно. Мъжкото зимно яке с кожа е хит за всички мъже, които не искат да мръзнат през три месеца от годината. Козината може да бъде поставена само на качулката, на яката или по цялата вътрешна страна.

Спортното мъжко зимно яке с козина с дължина под седалището е идеално за града или за разходки сред заснежени пейзажи. По-късият, модерен модел в смели цветове е идеален за ски. Разбира се, има и функционални елементи и атрактивна качулка от кожа. Няма да сбъркате с бяло, кафяво, каки, сиво или синьо. Черното мъжко зимно яке с кожа е практично, но не е много модерно. Ключът към успеха са декоративните бродерии, връзките, многото джобове и циповете.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв