Мъжко ватирано зимно палто

Както тийнейджърите, така и зрелите мъже предпочитат да носят ски или модни якета през зимата. Нищо чудно, че са толкова практични и модерни. От време на време те обличат и по-вкусни дрехи – мъжки зимни ватирани палта. Определено е една от ключовите дрехи в гардероба ви. Може да се носи всеки ден, но е най-добре да се носи на социални събития, на среща или на бизнес вечеря. Ватираното мъжко зимно палто има разнообразни приложения и може да се носи с рокли, спортни обувки, дънки и панталони.

Мъжкото зимно ватирано палто с дължина до коляното подхожда на мъжете, които обичат екстравагантността. Често се носят разкопчани в градовете. Класическият модел представлява ватирана част, която покрива седалището. Моделът включва топла качулка, два странични джоба на ръцете и права кройка. Модерната версия на ватираното палто е с по-къса форма, по-прилепнала кройка, кожена качулка и декоративни вложки или копчета. По-младите поколения също ще излязат с лъскаво ватирано палто, може би за среща, училище или дискотека.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв