Мъжки oversize зимни якета и палта

Тийнейджърите и младежите със спортна фигура могат да се сдобият със зимни дрехи без никакви проблеми. Големите момчета или мъжете с излишни килограми имат проблеми с пазаруването. За щастие, в днешно време мъжките зимни якета и палта могат да се купят в големи размери. Можете да получите размери 3XL, 4XL, 5XL, но също и варианти 6 – 9XL!

Чудесно е, че мъжките зимни якета и палта с големи размери също са с модерна кройка и са в крак с ритъма на съвремието. Най-често те са с дължина до дупето, качулка и по-висока яка. Има и модерни бомбета, които подхождат на мъже с по-голям корем, благодарение на удобния еластичен подгъв. По-свободните кройки се харесват на по-възрастното поколение, а модерните модели – на мъжете на средна възраст. Мъжките зимни якета и палта имат предни джобове, закопчаване с цип или копчета, декоративни елементи и функционални характеристики. Водещите цветове са синьо, сиво, кафяво, черно и каки. Камуфлажните мотиви върху якетата никога не остаряват!

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Мъжко късо вълнено палто Medicine в тъмно синьо

Джентълмени, харесвате ли безсмъртни класики? Искате ли да се сдобиете с практично палто, което да ви служи през много сезони? Предпочитате ли качествени продукти, които са подходящи за всеки повод? Имате ли нужда от палто, което да носите на работа, в театъра, в града и т.н.? Тогава този модерен и непреходен модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 209,90 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Гланцирано сребърно мъжко зимно яке Alpha Industries

Стилно зимно яке, в което просто ще блеснете.

Цена към момента на прегледа: 594 лв

Бледосиньо мъжко стилно ватирано яке с талия

Якето Blauer в светлосиньо е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Късото ватирано яке се закопчава с цип. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв