Мъжки зимни якета XXL

Няма съмнение, че XXL е водещ в мъжките размери! Ако един мъж е висок метър и половина и има мускули като планина, не може да бъде другояче. За щастие, търговците на дребно не са специализирани само в класическите L и XL, но и в мъжки зимни якета XXL! Има спортни елементи, ежедневни стилове, екстравагантни модели и мъжки зимни якета XXL за всекидневието.

По-младите мъже ще оценят бомбетата в каки, черно и синьо, а тийнейджърите ще харесат модните модели с декоративни ципове, бродерии и копчета. Най-популярни обаче са спортните мъжки зимни якета XXL с функционални характеристики, които се предлагат не само в по-тъмни, но и в по-ярки цветове. Много добре прилягащите мъжки зимни якета XXL са ватирани, с два джоба отстрани, топла подплата, практична качулка и джоб на гърдите. Спортните елементи в комбинация от няколко цвята, по-тъмни и по-смели, се задържат в светлината на прожекторите. Правилната кройка, вентилацията под мишниците и свалящата се качулка са решаващи.

Непромокаемо мъжко зимно яке с каки SALINGER

Подгответе се за студения сезон с това фантастично водоустойчиво мъжко зимно яке в цвят каки, SALINGER! Това не е просто някакво зимно яке, а крепост срещу суровите зимни стихии. Изработено от висококачествена материя Isotex 5000, това яке е вашият перфектен партньор, когато се борите със студа. Меката и дишаща материя Isotex е обработена с трайно водоотблъскващо покритие (DWR), което я прави идеален щит срещу сняг и влага. Но това не е всичко!

Цена към момента на прегледа: 153 лв

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Ултралеко мъжко яке с пух в черно

Не обичате ли да прекарвате време в избиране на дрехи? Предпочитате ли бърза покупка? Предпочитате ли дрехи, които са по-универсални? Накратко, вече няма да отлагате и да избирате сложно якета за града и планински якета. Тук с една покупка и едно яке можете да получите всичко.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лъскаво черно мъжко зимно яке с голяма качулка

Мъжко зимно яке, обогатено с подвижна и регулируема качулка. Якето се закопчава с цип. Той е изолиран с кожена подплата, което го прави подходящ през студените зимни месеци. Той е снабден с два външни и един вътрешен джоб. Това мъжко зимно яке е подходящо за ежедневно носене и може да се комбинира в различни стилове.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Гланцирано сребърно мъжко зимно яке Alpha Industries

Стилно зимно яке, в което просто ще блеснете.

Цена към момента на прегледа: 594 лв

Бледосиньо мъжко стилно ватирано яке с талия

Якето Blauer в светлосиньо е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Късото ватирано яке се закопчава с цип. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв