Мъжки зимни якета с пух

Когато настъпи истинската зима, е време да облечете топли дрехи за хладните дни. Чудесен съвет са мъжките зимни якета с пух. Те са една от класиките, но в много случаи ще ви изненадат. Може би не сте знаели, че те отново са на мода! Пухените якета имат зашити парчета плат в различни форми, които са пълни с пухени пера. Така че не е изненада, че резултатът е наистина топъл.

Мъжките зимни пухени якета са водоустойчиви, ветроустойчиви и, където е възможно, дишащи. Те се нуждаят от специални грижи при пране, защото в противен случай се влошават. Качеството на пухеното яке се определя от прането. По-добре е да занесете тази дреха на химическо чистене, за да знаят как да я почистят. Ако си купите модерно мъжко пухено яке с пълнеж от гъши пух, което има подсилен слой материал на раменете за по-голяма издръжливост, джобове за ръце, качулка и практичен цип, ще бъдете отлично защитени от студеното време. Мъжете ще харесат черните, белите, сивите, сините и зелените цветове.

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Ултралеко мъжко яке с пух в черно

Не обичате ли да прекарвате време в избиране на дрехи? Предпочитате ли бърза покупка? Предпочитате ли дрехи, които са по-универсални? Накратко, вече няма да отлагате и да избирате сложно якета за града и планински якета. Тук с една покупка и едно яке можете да получите всичко.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Мъжко ватирано яке с талия в цвят бордо на Calvin Klein

Сакото Calvin Klein в модерен и респектиращ цвят бордо ще задоволи и най-взискателните клиенти. Модерното мъжко ватирано яке ще ви осигури комфорт и ще ви държи на топло в студеното, мразовито и лошо зимно време. Благодарение на качествения материал, който е частично изработен от рециклиран полиестер, той запазва формата си, функционалните си качества и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 481 лв

Бледосиньо мъжко стилно ватирано яке с талия

Якето Blauer в светлосиньо е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Късото ватирано яке се закопчава с цип. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Мъжко зимно яке с качулка, изработено от ветроустойчив и водоустойчив материал

Мъжкото изолирано яке Regatta RMN105 Azuma в черен цвят с контрастни зелени детайли е изработено от висококачествен материал. Това я прави устойчива на вятър и вода, като същевременно е дишаща и много лека. Якето е с лек синтетичен пълнеж. Във вътрешността на якето има специална изолация, която е мека и силно компресируема.

Цена към момента на прегледа: 138 лв