Мъжки зимни якета и палта с качулка

Независимо дали човек си купува модно или спортно зимно яке, 99% от тях изискват качулка. Нищо чудно, защото качулката е неразделна част от зимното яке. Той предпазва от дъжд, сняг и вятър. Той се използва добре дори върху мъжки зимни палта в ежедневен стил. Този тип облекло е предпочитан от по-младите поколения, защото съчетава вкусно облекло с практично.

Мъжките зимни якета и палта с качулка имат безброй предимства и изглеждат по-свежи. Ако отивате в планината, със сигурност не можете да минете без качулка на якето си. Моделите за ски и сноуборд имат фиксирана или сваляща се качулка. Козината на подгъва на качулката също не е необичайна. В този случай цялото е по-елегантно и стилно. Мъжките зимни якета с качулка в стил бомбър или с леки шевове са подходящи за оживените градски улици. Едно ватирано зелено, синьо, кафяво, сиво, бяло или лъскаво яке с кожена качулка ще привлече погледите и ще се погрижи за външния вид на пича. Качулката на мъжко яке просто принадлежи!

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Мъжко спортно ватирано яке с практична вградена качулка

Мъжкото яке Outhorn KUMP603 е идеално за преходните сезони, маншети с еластичен подгъв, вградена качулка с регулиране на дълбочината, 2 странични джоба с цип + 1 вътрешен джоб с цип.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Лъскаво черно мъжко зимно яке с голяма качулка

Мъжко зимно яке, обогатено с подвижна и регулируема качулка. Якето се закопчава с цип. Той е изолиран с кожена подплата, което го прави подходящ през студените зимни месеци. Той е снабден с два външни и един вътрешен джоб. Това мъжко зимно яке е подходящо за ежедневно носене и може да се комбинира в различни стилове.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Гланцирано сребърно мъжко зимно яке Alpha Industries

Стилно зимно яке, в което просто ще блеснете.

Цена към момента на прегледа: 594 лв

Мъжко ватирано яке с талия в цвят бордо на Calvin Klein

Сакото Calvin Klein в модерен и респектиращ цвят бордо ще задоволи и най-взискателните клиенти. Модерното мъжко ватирано яке ще ви осигури комфорт и ще ви държи на топло в студеното, мразовито и лошо зимно време. Благодарение на качествения материал, който е частично изработен от рециклиран полиестер, той запазва формата си, функционалните си качества и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 481 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Мъжко зимно яке с качулка, изработено от ветроустойчив и водоустойчив материал

Мъжкото изолирано яке Regatta RMN105 Azuma в черен цвят с контрастни зелени детайли е изработено от висококачествен материал. Това я прави устойчива на вятър и вода, като същевременно е дишаща и много лека. Якето е с лек синтетичен пълнеж. Във вътрешността на якето има специална изолация, която е мека и силно компресируема.

Цена към момента на прегледа: 138 лв