Мъжки зимни ски якета

Може би всеки мъж се чувства като риба във вода в практично зимно ски яке. Може да се използва в ежедневието, но и за спортни дейности. Благодарение на функционалните си характеристики той се адаптира към високите изисквания на мъжкото тяло. Младите момчета предпочитат по-ярки цветове като синьо, зелено, сребристо и бяло, докато зрелите мъже предпочитат по-тъмни нюанси с по-изразени вложки и подгъви.

Мъжкото зимно ски яке може да има фиксирана или подвижна качулка, за да предпазва от дъжд, сняг и вятър. Типичните характеристики на зимните якета за ски включват платно за очила, колан за сняг, регулиране на подгъва, подлепващи шевове на ключови места, оформени ръкави и сваляща се качулка с 3D регулиране. Вътрешната мембрана предпазва от атмосферните влияния, като същевременно е дишаща и позволява на влагата да се отделя. Мъжките ски якета са търсени и ще ви служат перфектно през цялата зима.

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Ултралеко мъжко зимно яке Blue Alpine Pro

Мъжкото Зимно яке Alpine Pro в красив тъмносин дизайн впечатлява с външния си вид и най-вече с характеристиките си. Яке, което доминира със своята целенасоченост. Стилният модел е изработен от висококачествен материал, който е водоустойчив и изключително лек. Връхно облекло, което доказва, че зимното облекло не трябва да бъде неудобно, обемисто и тежко.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв