Маркови зимни якета

Когато мразовитото време настъпи с пълна сила, трябва да носите топли зимни якета с марката. Те са единственият начин да се предпазите от студения вятър, сланата и снежинките. Обикновените продукти нямат почти същото качество на дизайн, прилягане и функционалност. Зимните якета на марката не разочароват дори в най-изтощителното планинско време. Те са водоустойчиви и не могат да бъдат заблудени от вятъра. Въпреки това те са дишащи и отвеждат излишната влага.

Ако предпочитате маркови зимни якета, независимо дали са спортни, ежедневни или модни Alpine Pro, Puma, Kilpi, Hannah, Loap, Adidas, Nike, Nordblanc, Salomon или Umbro, разчитайте на свобода на движението и модерен дизайн. Дизайнерските зимни якета могат да се купят по-дълги, по-къси или полудълги. Ципове или лепенки, топла качулка с кожа или асиметрична яка гарантират удовлетворение. Ватираните дизайнерски зимни якета, модните модели с блестящ ефект, елегантните елементи и екстравагантните модели ще спрат дъха ви. Дългият живот, качествената изработка и модерната визия са на преден план.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Ултралеко мъжко яке с пух в черно

Не обичате ли да прекарвате време в избиране на дрехи? Предпочитате ли бърза покупка? Предпочитате ли дрехи, които са по-универсални? Накратко, вече няма да отлагате и да избирате сложно якета за града и планински якета. Тук с една покупка и едно яке можете да получите всичко.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Мъжко спортно ватирано яке с практична вградена качулка

Мъжкото яке Outhorn KUMP603 е идеално за преходните сезони, маншети с еластичен подгъв, вградена качулка с регулиране на дълбочината, 2 странични джоба с цип + 1 вътрешен джоб с цип.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Детско ватирано качествено зимно яке със сваляща се качулка

Мослите ли да си купите детско яке? Тогава не се колебайте да разчитате на този качествен модел. Тя е отлична както в материално, така и в практическо отношение. Усъвършенстваният дизайн на якето ще гарантира, че на детето ви ще бъде топло и няма да му е студено. Моделът на якето е подходящ както за града, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

1 2 3