Луксозни дамски зимни якета

Не се задоволявате с обикновени дрехи за мразовитите дни? В такъв случай ще бъдете поставени на колене от луксозните дамски зимни якета, които ще задоволят и най-авантюристичното око. Необходимо е да се наблегне на лъскавите къси и дълги модели в сиво, сребристо, златисто, лилаво и розово. Те подхождат на малките деца, но и на фигурите на зрелите жени. Белите луксозни дамски зимни якета никога няма да излязат от мода, защото те галят със своята мекота и нежно впечатление.

Луксозните дамски зимни якета с катарама на талията създават много приятен силует. Приятното оребряване, голямата качулка с кожа, асиметричното закопчаване и необичайните метални елементи просто принадлежат на луксозните зимни якета. Дългите якета осигуряват топлина, а късите показват привлекателна женска фигура. Заслужава си да споменем и луксозните зимни якета в стил парка, кожените изделия и елегантните модели.Луксозните якета са просто качествени и вървят ръка за ръка с най-новите дизайнерски тенденции.

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Късо бежово дамско кожено яке с качулка

Това стилно яке е перфектната комбинация от комфорт и стил благодарение на меката кожа и модерния дизайн. Якето е с дължина до кръста, което го прави ласкателен избор, който ще подчертае фигурата ви. Освен това се закопчава с цип, така че лесно можете да го обличате и сваляте според нуждите.

Цена към момента на прегледа: 222 лв

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Тъмно синьо велурено дамско зимно яке с качулка

Много топло зимно яке с качулка. Изработен е от удобен материал, наподобяващ велур. Тя е мека и приятна на допир. Той е със свободна кройка. Той е изолиран с висококачествена синтетична подложка. Тя има яка със стойка нагоре, която преминава в несменяема качулка с козина и шнурове.

Цена към момента на прегледа: 177 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

Дамско дълго модерно ватирано яке с качулка и кожа

Дълго дамско яке с модерен ватиран дизайн и удобна кройка. Тя е снабдена с практична качулка, кожа и джобове. Закопчава се с цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Обръщаемо дамско зимно яке с удължена дължина

Как да прекарате зимата със стил и комфорт? Как да направим един от най-малко популярните сезони по-приятен? Харесвате ли практичните и непреходни дрехи? Тогава заложете на това яке. С покупката на едно яке получавате едновременно 2 различни модни варианта. Няма нищо по-хубаво от изгодните артикули, които радват два пъти повече.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

1 2