Лилаво зимно яке

Защо да се разхождате в най-студеното време на годината, загърнати в тежки и немодерни палта, когато има модерни и топли лилави зимни якета. Лилавото е прерогатив на жените, мъжете биха изглеждали твърде сладки в него. Освен това тя е символ на духовност, одухотвореност и топлина. Той може да предизвика мир и спокойствие. Сега на мода са лилавите и лилавите зимни палта за компания, които подхождат на деликатното лице на жената и подчертават нейната нежност.

По подобен начин работи и лилаво зимно яке в нюанси на лавандула, зюмбюл, аметист, виолетово. Сред най-непопулярните са зимните якета в лилаво, слива и патладжан. Лилавият цвят е адски модерен и подхожда както на млади, така и на зрели жени. Средно лилаво зимно яке с гланц е подходящо за оживените градски улици, а светло лилаво яке с кожа и функционални елементи – за планината. Зимният модел в слива е подходящ за елегантни дълги якета, а лилавият – за спортни модели. Лилавото в комбинация с бяло, жълто, сиво или синьо е на мода!

Леко но топло ватирано зимно яке с пух за планината

Представете си тръпката от това да стоите на върха на ски пистата, а около вас да духа леден вятър, който заплашва да изсмуче топлината от тялото ви. Но вие сте невредими, сгушени в леко, но топло зимно ватирано яке. Това не е обикновена дреха, а чудо на съвременния дизайн, броня срещу природните стихии. Леко като перце, но с много синтетичен пълнеж, то е пашкул от топлинен комфорт, който ви прегръща, докато преминавате от топлото помещение към хапещия студ навън.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Момичешка ватирана парка с качулка и кожена тапицерия

Парката с качулка за момичета привлича погледа от пръв поглед с красивия си ягодов цвят. Подходящ е за всички. Дори малките момичета обаче искат да бъдат харесвани, те са момичетата на шоуто. В тази стилна зимна дреха всяко момиче ще дефилира много. Момичешката парка е с практична дължина, която не само запазва детето сухо и топло, но и предпазва гърба от студ.

Цена към момента на прегледа: 81 лв