Леки зимни якета

За всички дами, които искат да се чувстват комфортно дори в студено време, са предназначени леки зимни якета. Те не само са леки като перце и топли, но и могат да бъдат закупени в много цветове, кройки и дизайни. Подарете лекото зимно яке за жени в лилаво и черно, което покрива дупето ви и дори няма да го усетите върху себе си! Неблагоприятното време няма шанс.

Леките зимни якета са дишащи, водоотблъскващи, практични, изключително леки, топли и паропропускливи. Какво повече можете да искате от зимни дрехи? Вече не е вярно, че изключително топлите зимни якета трябва да са тежки и непропускливи! Леките зимни якета с марка също блестят с модерен дизайн и удобни кройки. Удълженият гръб, връзките на талията и ръкавите и качулката са много приятни. Лекото зимно яке ще ви държи топло, но е толкова меко и пухкаво! Независимо дали предпочитате едноцветни, цветни, ежедневни, спортни или елегантни модели с кожена качулка, вие печелите!

По-леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas

Леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas за модерния спортен мъж. Това яке е от колекцията Adidas Performance и представлява олекотен изолиран модел от плътен черен материал. То идва от продуктовата линия Adidas End Plastic Waste, което означава, че е изработено от рециклирани материали. Така че, ако търсите яке, което да е едновременно елегантно и екологично, това яке е идеалният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Червено детско ватирано яке с качулка с уши

Слушали ли сте за червеното бебешко ватирано яке с качулка с уши? Това унисекс яке е на мода в момента! То не е просто някакво яке, а такова, което е създадено специално с детски модели. С експлозия от цветове и забавни шарки детето ви ще се откроява във всяка тълпа! То разполага с неотстраняваща се качулка, за да поддържа главата на вашето мъниче топла и удобна. Качулката обаче не е просто качулка.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Леко но топло ватирано зимно яке с пух за планината

Представете си тръпката от това да стоите на върха на ски пистата, а около вас да духа леден вятър, който заплашва да изсмуче топлината от тялото ви. Но вие сте невредими, сгушени в леко, но топло зимно ватирано яке. Това не е обикновена дреха, а чудо на съвременния дизайн, броня срещу природните стихии. Леко като перце, но с много синтетичен пълнеж, то е пашкул от топлинен комфорт, който ви прегръща, докато преминавате от топлото помещение към хапещия студ навън.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черно удължено дамско есенно палто/парка

Преживейте прохладния пролетен или есенен вятър със стил с това шикозно черно дамско палто с удължен ръкав или, както ние обичаме да го наричаме, парка. Това не е обикновено палто, то е символ на стил, съчетан с функционалност. С водоотблъскващо покритие тази парка ще ви гарантира, че ще останете сухи, дори когато времето реши друго. Несменяемата качулка добавя допълнителен слой защита, а двупосочното закопчаване с цип предлага гъвкавост и удобство.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Дамско двустранно розово яке за преходна есен

Дами, пригответе се да се влюбите в новото си любимо есенно яке! Това двустранно розово преходно яке е идеалното допълнение към вашия гардероб. С промяната на времето се нуждаете от яке, което може да се справи с непредсказуемите условия, а това яке е точно отговорът. С подвижната качулка можете лесно да се адаптирате към променящото се време. Затварянето с цип улеснява обличането и събличането, така че е идеално за моментите в движение.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Пясъчно кафяво дамско ватирано зимно яке с кожа

Дами, пригответе се да обновите зимния си гардероб с модерно кафяво ватирано зимно яке с кожа. Това яке е перфектната комбинация от мода, елегантност, функционалност и топлина, което го прави най-добрият избор за преходните сезони или меката зима. Ватираният модел осигурява допълнителен слой топлина, което го прави идеално за студените дни.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Ултралеко мъжко яке с пух в черно

Не обичате ли да прекарвате време в избиране на дрехи? Предпочитате ли бърза покупка? Предпочитате ли дрехи, които са по-универсални? Накратко, вече няма да отлагате и да избирате сложно якета за града и планински якета. Тук с една покупка и едно яке можете да получите всичко.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Мъжко спортно ватирано яке с практична вградена качулка

Мъжкото яке Outhorn KUMP603 е идеално за преходните сезони, маншети с еластичен подгъв, вградена качулка с регулиране на дълбочината, 2 странични джоба с цип + 1 вътрешен джоб с цип.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

1 2