Красиви зимни палта

Искате ли да блестите с хубав външен вид дори в суровото време през януари и февруари? Съсредоточете се върху красивите зимни палта. Изключително дългите модели, тези със средна дължина и по-късите със секси кройка със сигурност ще привлекат вниманието ви. За много студено време е добре да си купите елегантно зимно палто с ребра и голяма кожена качулка. Ключът към успеха е съобразената кройка и украсата.

За екстравагантните дами красиво зимно палто в стил балон в цвят каки или кафяво е идеалният избор. Този стил е просто вечен. През последните години червените, сините, зелените, златните и сребърните лъскави зимни палта са на върха на популярността. За ски можем да споменем по-дълго красиво палто с функционални елементи, а за компания – по-дълго вълнено палто с двойно закопчаване и асиметрична яка, което пасва като ръкавица. По-свободните модели с връзки на талията, сексапилните къси палта за стройни фигури, както и небрежните модели с вкус в ярки цветове могат да бъдат категоризирани като красиви зимни палта.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжко късо вълнено палто Medicine в тъмно синьо

Джентълмени, харесвате ли безсмъртни класики? Искате ли да се сдобиете с практично палто, което да ви служи през много сезони? Предпочитате ли качествени продукти, които са подходящи за всеки повод? Имате ли нужда от палто, което да носите на работа, в театъра, в града и т.н.? Тогава този модерен и непреходен модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 209,90 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Късо палто от черно плюшено мече

Това палто, както е популярно това изделие, е с класическа права кройка със закопчаване с две копчета. Предната ѝ част е украсена с удобни джобове, които побират колкото се може повече ръце. Подобно на истинско сако, то има и отличителни ревери с космат дизайн. Всичко сочи, че този модел ще ви стане любим.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Луксозно ватирано палто в синьо с кожа

В нашата колекция от ватирани италиански тъкани предлагаме якета и палта, които са леки, топли и удобни. Дамското палто Kira – Getex има практична качулка и яка, украсени с естествена кожа, които придават престиж и комфорт при носене. Палтото е с модерна изолация с мембрана, изолирана от студ и вятър. Цветът е тъмносин.

Цена към момента на прегледа: 612 лв

Елегантно късо палто със стояща яка и джобове

Това късо дамско палто в практично черно е елегантно, модерно и неподвластно на времето. Палтото със стояща яка има практични странични джобове и закопчаване отпред.

Цена към момента на прегледа: 114 лв