Кожени якета и зимни палта

Ако желаете да изглеждате модерно и през най-студените дни на годината, ще харесате кожените зимни якета и палта. Те може да не са идеални за изключително студено време, но са идеални за мека зима. Коженото яке е основна част от гардероба на всяка жена. Нищо чудно, че е толкова вечна, оригинална, секси и безсмъртна!

Коженото зимно яке или палто може да се наслагва с топли дрехи. Определено си струва да опитате пухкав пуловер или блуза. Различните дължини на пуловера и сакото са много ласкателни. Големият шал върви с кожено зимно яке. Просто го увийте около врата си и го прегънете, за да изглежда като пончо. Една от последните тенденции е въздушното зимно кожено яке с кожа, което се съчетава и с ботуши на ток. По-дългите палта от овча кожа с кожена качулка ще ви впечатлят с удобната си кройка, а луксозното палто от биволска кожа с модерна кройка ще ви изненада с удобния си дизайн.

Черно дамско пролетно кожено яке с подплата

Черното дамско пролетно кожено яке с подплата е изработено от мека имитация на кожа, която е удобна за носене и има красива текстура. Липсата на яка му придава елегантен и модерен вид, а ъгловатото закопчаване с цип му придава острота. Закопчалката под врата гарантира, че вятърът няма да навлезе и ще Ви държи топло.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжко ватирано изолирано яке от агнешка кожа

Мъжкото изолирано яке в сив цвят е изработено от агнешка кожа. Въпреки че е приятно топла през студените есенни дни, тя е много лека. Леко вталената кройка с прошиване изглежда модерно. Закопчава се с метален цип и е с ниска яка с копче на врата. Якето е изцяло подплатено с контрастираща светлосива подплата.

Цена към момента на прегледа: 399 лв