Кестеняви якета и зимни палта

Искате ли и вие да заслепявате околните през мразовитите дни на годината? Вземете едно от многото зимни якета и палта в цвят бордо. Този нюанс на червеното все още е на мода и подхожда не само на по-възрастните жени, но и на младите момичета. Тъмното бордо е достояние на зрелите жени, а по-светлият тон подхожда и на по-младите момичета. Зимните якета и палта в цвят бордо се съчетават както с официални панталони и ботуши на ток, така и с дънки и високи ботуши.

Много красивото зимно палто в цвят бордо с дължина до средата на коляното привлича с характерните си шевове и дебела яка с черна кожа. Прилепналата кройка оформя фигурата. Късият модел в цвят бордо с кафява кожена качулка е предназначен за ежедневно носене. Модерното блестящо зимно яке в бордо с яка с повдигаща се стойка ще се хареса на тийнейджърките. Джентълмените, които обичат модния рай и ада, ще оценят късото зимно яке в бордо с бяла или сива кожа на яката и/или качулката. Бургундският цвят е много популярен при зимните якета, той символизира жизнерадост и качество.

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Мъжко ватирано яке с талия в цвят бордо на Calvin Klein

Сакото Calvin Klein в модерен и респектиращ цвят бордо ще задоволи и най-взискателните клиенти. Модерното мъжко ватирано яке ще ви осигури комфорт и ще ви държи на топло в студеното, мразовито и лошо зимно време. Благодарение на качествения материал, който е частично изработен от рециклиран полиестер, той запазва формата си, функционалните си качества и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 481 лв