Кафяви якета и зимни палта

Търсите хубава топла дреха за студеното време? Дайте шанс на красивите кафяви якета и палта. Повярвайте, че кафявото е в употреба! Съчетава се добре със син деним или черно официално облекло. В светлокафяво яке, което топли не само благодарение на фината кожа около врата, ще очаровате околните.

Модерното кафяво палто до коляното с двуредно закопчаване и декоративен колан е подходящо за офиса и за компания. Кафяво лъскаво яке с яка, която се впива в дупето, дънки и високи ботуши ще създадат великолепен тоалет. Кафяво-жълтото ски яке с козина на качулката е една от най-новите тенденции. Дългото кафяво палто с големи джобове в класическа кройка или небрежната топла парка са предназначени за ежедневно носене. Кафявото е прерогатив на надеждните жени, които много добре знаят какво искат в живота. Така че облечете кафяво зимно яке или палто и излезте с модерно настроение на работа и на разходка.

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Кафяво луксозно вълнено дамско зимно букле палто

Ах, прекрасното очарование на кафявото луксозно вълнено дамско зимно палто букле! Дреха, която излъчва богатство и изтънченост, перфектна комбинация от елегантност и комфорт. Това палто от букле далеч не е обикновено; то е оригинална, вечна дреха, която твърдо е спечелила мястото си в пантеона на основните елементи от дамския гардероб. Пълната подплата на палтото нашепва тайната на топлината и уюта, безмълвно обещание да предпази притежателя си от суровите лапи на ледената зима.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Дамско дълго модерно ватирано яке с качулка и кожа

Дълго дамско яке с модерен ватиран дизайн и удобна кройка. Тя е снабдена с практична качулка, кожа и джобове. Закопчава се с цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Обръщаемо дамско зимно яке с удължена дължина

Как да прекарате зимата със стил и комфорт? Как да направим един от най-малко популярните сезони по-приятен? Харесвате ли практичните и непреходни дрехи? Тогава заложете на това яке. С покупката на едно яке получавате едновременно 2 различни модни варианта. Няма нищо по-хубаво от изгодните артикули, които радват два пъти повече.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Дамско дълго зимно яке с качулка в прахово розово

Дълго дамско зимно яке в прахово розово с качулка с модерен и непреходен дизайн. Много топло дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено, ватирано и изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с яка, която преминава в качулка с кожа. Качулката не може да се разкопчава.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Модерно ватирано дамско яке Puma в кафяво

Модерното дамско ватирано яке Puma в кафяво ще ви топли през зимата. Той предпазва от студ, вятър, слана и сняг. Якето е с интегрирана качулка и скрит цип по цялата дължина на предната част.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дамско ватирано яке с къса кройка и висока стояща яка

Наслаждавате ли се на дрехи с класически дизайн, но с нещо уникално? Искате ли да разширите гардероба си с качествено ватирано яке? Харесвате ли спортни и стилни неща? Искате ли да станете звезда през зимата? Тогава този модел ватирани якета ще ви допадне. Топло от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Изолирано модерно ватирано яке САМО с удължена дължина

Дамското яке от колекцията Only е модерно, непреходно и висококачествено. Благодарение на това той определено не е едносезонен. Това е яке, което ще ви хареса. В същото време ще ви е приятно и топло. Висококачественото дамско ватирано яке ще предпази гърба ви от студа благодарение на по-дългата си кройка. Това е изолиран модел.

Цена към момента на прегледа: 81 лв