Зимно яке с лисица

Взискателните любители на модните тенденции не могат да се наситят на най-новите модели, но също така обожават класически дрехи с първокласно качество. В този случай те не могат да си позволят елегантно зимно яке с лисица. Ватираната част с дължина до коляното и качулка с истинска лисица е много стилна. Качулката може да се закопчава с цип и с две копчета. Якето включва еластичен колан с катарама, а отстрани има джобове. Това зимно яке с лисица е подходящо за работа, за среща и за театър.

За вихъра на големия град – червено зимно яке за жени с дължина над коляното и качулка, украсена с лисица. Тя включва и две лисичи помпони на колан. Лъскавото зимно яке с лисица на яката привлича с атрактивната си кройка и шевове. Кафяв модел с истинска лисица, бродерия отпред и на ръкавите. Ако искате да впечатлите околните, вземете бежовото зимно яке с асиметричен цип, кожен колан и интересна яка с истинска лисица.

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Жълто дамско зимно ватирано яке с козина на качулката

Дебелата кожа, която очертава качулката, ѝ придава елегантен характер и може да бъде свалена при нужда. Спортната класическа кройка отново изглежда много стилна. Якето с ватиране е с дължина до кръста. Ципът е защитен от вятър с капак с контрастни черни копчета.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв