Зимно яке за момиченце

С наближаването на студеното време е необходимо да се сдобиете с топло и прилично зимно яке за малки момичета. При момчетата е малко по-различно, но момичетата искат да бъдат харесвани на няколко години и да се показват. Изборът на зимно яке за момичета не е свързан само с дизайна. Макар че малките момичета не могат да устоят на червени, розови, лилави, оранжеви или жълти модели, те харесват и светлозелени и сини или тюркоазени.

Забавните зимни якета за момичета включват артикули с приказни мотиви като Minnie Mouse, Ice Kingdom, Violetta, Soy Luna. Точките и райетата, мотивите на пеперуди, елени, звезди и сърца са стопроцентово привлекателни. Зимното яке за малко момиче трябва да е удобно, топло и изработено от материали, в които детето не се поти. Ако момичетата излизат в снега, те се нуждаят от водоустойчиви и ветроустойчиви зимни якета. Дишането, лекотата и лесната поддръжка също са ключове към успеха.

Червено детско ватирано яке с качулка с уши

Слушали ли сте за червеното бебешко ватирано яке с качулка с уши? Това унисекс яке е на мода в момента! То не е просто някакво яке, а такова, което е създадено специално с детски модели. С експлозия от цветове и забавни шарки детето ви ще се откроява във всяка тълпа! То разполага с неотстраняваща се качулка, за да поддържа главата на вашето мъниче топла и удобна. Качулката обаче не е просто качулка.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв