Зимно спортно яке за жени

Младите момичета, тридесет и няколко годишните и зрелите жени също се занимават с физически упражнения на открито през мразовитите дни на годината, така че се нуждаят от висококачествени дамски зимни спортни якета. Черното, лилавото, синьото и жълтото дамско зимно спортно яке трябва да бъде преди всичко функционално, практично и модерно. Можете да го използвате всеки ден за работа, за разходка, за каране на ски и други забавления в снега.

Може би ще харесате дамски якета за зимни спортове във весели цветове, изработени от кухи влакна, или ски модели с колан. Спортните якета имат мембрана с висок воден стълб, така че предпазват както от намокряне, така и от издухване. Дишането, добрата кройка, практичните джобове, подвижната качулка, предварително оформените ръкави, вентилацията в подмишниците, коланът на кръста и джобът за MP3 плейър са сигурните параметри на якето за зимни спортове за жени. Независимо дали се качвате на пистите, бягате със ски или карате сноуборд, облечете се в красиви и топли якета за зимни спортове с отличителен знак за качество.

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерно ватирано дамско яке Puma в кафяво

Модерното дамско ватирано яке Puma в кафяво ще ви топли през зимата. Той предпазва от студ, вятър, слана и сняг. Якето е с интегрирана качулка и скрит цип по цялата дължина на предната част.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дамско ватирано яке с къса кройка и висока стояща яка

Наслаждавате ли се на дрехи с класически дизайн, но с нещо уникално? Искате ли да разширите гардероба си с качествено ватирано яке? Харесвате ли спортни и стилни неща? Искате ли да станете звезда през зимата? Тогава този модел ватирани якета ще ви допадне. Топло от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Преходно дамско яке с къса кройка

Яке, подходящо специално за преходния период, ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в него. Той привлича погледа с красив и смел оранжев цвят, който ще допринесе за свежия ви външен вид. Ефектът се подсилва от контрастната черна вложка. Якето ще ви прави само най-добрата компания, особено в студените дни през есента или пролетта, а също и през по-мекия зимен сезон.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Жълто дамско зимно ватирано яке с козина на качулката

Дебелата кожа, която очертава качулката, ѝ придава елегантен характер и може да бъде свалена при нужда. Спортната класическа кройка отново изглежда много стилна. Якето с ватиране е с дължина до кръста. Ципът е защитен от вятър с капак с контрастни черни копчета.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Дамско зимно яке Gelert Shield Jacket Ld91 с огромна отстъпка

Синьо спортно дамско зимно яке с асиметрични шевове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв