Зимно спортно палто за жени

Дори жените да са по-запознати с елегантните и официални палта, зимните спортни палта за жени определено ще ви бъдат полезни в ледените дни. Те ще им придадат модерен вид и, най-важното, ще ги запазят топли и приятни. Чудесно е, че на мода са цветове като черно, сиво, сив мелиер, бяло, но също така и червено, синьо, лилаво. По този начин могат да се носят както смели, така и по-меки нюанси, което е благоприятно поради комбинацията от цветове в облеклото.

Топлото дамско зимно спортно палто с дължина до коляното, с приятни вълнени шевове, качулка и цип е идеално за ежедневно носене и разходки. Сивото спортно палто Meliert с козина на качулката и с практично закопчаване на талията може да се носи като по-елегантно изделие. Белият спортен модел с връзка на талията и висока яка ще се хареса на всяка жена с изискан вкус. Спортните зимни палта не са за изпускане в гардероба на млади или по-възрастни жени!

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Черно удължено дамско есенно палто/парка

Преживейте прохладния пролетен или есенен вятър със стил с това шикозно черно дамско палто с удължен ръкав или, както ние обичаме да го наричаме, парка. Това не е обикновено палто, то е символ на стил, съчетан с функционалност. С водоотблъскващо покритие тази парка ще ви гарантира, че ще останете сухи, дори когато времето реши друго. Несменяемата качулка добавя допълнителен слой защита, а двупосочното закопчаване с цип предлага гъвкавост и удобство.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Дамско ватирано палто с качулка в модерно сиво

Дамското ватирано палто SAM 73 WB 780 в сив цвят е с вградена качулка и изправена яка. Качулката може да се регулира с помощта на шнур, за да се стегне при нужда. Това ви осигурява най-добра защита от вятъра, но също така и от дъжд или сняг. Палтото е с подплата.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Луксозно ватирано палто в синьо с кожа

В нашата колекция от ватирани италиански тъкани предлагаме якета и палта, които са леки, топли и удобни. Дамското палто Kira – Getex има практична качулка и яка, украсени с естествена кожа, които придават престиж и комфорт при носене. Палтото е с модерна изолация с мембрана, изолирана от студ и вятър. Цветът е тъмносин.

Цена към момента на прегледа: 612 лв