Зимно палто с косъм

Знаете ли коя тенденция в зимното палто никога не остарява? Ами модерното и топло кожено палто. Зимното дамско палто с кожа е задължителна част от гардероба както на младите мацки, така и на зрелите жени. През последните години мъжете също се влюбиха в коженото зимно палто и то се появява върху детските якета. Моделите за жени са голям хит, защото дамите все още искат да се показват и да се харесват.

Зимно палто с кожена качулка, която може да се спуска на талията, ще се хареса на тийнейджърите и на жените около тридесетте. Модна дреха в черно с лъскав ефект, на която не липсва кожена обшивка на качулката и по протежение на закопчалката, тя е топла и секси. Зимното палто с кожа на качулката и отвътре е предназначено за най-студеното време през декември, януари и февруари. Вземете си зимно палто с кожа в цвят каки, червено, бяло, кафяво, бордо или бензин с акценти, за да блеснете и да привлечете вниманието. Коженото палто е елегантно, с вкус, модерно и шикозно.

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Луксозно ватирано палто в синьо с кожа

В нашата колекция от ватирани италиански тъкани предлагаме якета и палта, които са леки, топли и удобни. Дамското палто Kira – Getex има практична качулка и яка, украсени с естествена кожа, които придават престиж и комфорт при носене. Палтото е с модерна изолация с мембрана, изолирана от студ и вятър. Цветът е тъмносин.

Цена към момента на прегледа: 612 лв