Зимно бомбър яке

Уморени сте от скучните дрехи в гардероба си? Отдавайте предпочитание на необичайни елементи! Вземете си яке бомбър и излезте на улицата като знаменитост! Смятате ли, че бомбърът е по-скоро за тийнейджъри? Тогава грешите! Топлият ватиран бомбър с голяма кожена качулка ще направи щастлива всяка секси жена, независимо от възрастта.

Якето с по-къса кройка се съчетава добре с дънки в различни цветове. Благодарение на практичния ластик в подгъва, той приляга добре, а декоративните копчета, шипове и ципове му придават нужната доза блясък. Голямата качулка с кожа, качулката от агнешка кожа и високата яка имат сензационен вид. Младите котки ще харесат зимните якета бомбър само със стояща яка, защото ги допълват с модерни шалове и шалчета. Бомберът е подходящ за ежедневно носене, за вечерна среща, за работа и за дискотека. Той блести в каки, лилаво, черно, бежово и сиво. Може да бъде ватирана или обикновена, с качулка или висока яка!

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв