Зимни якета C&A

Нямате търпение да излезете в мразовитото време със стилно яке от C&A? Не ви обвиняваме, защото всички те са перфектно изрязани и с оригинален дизайн. Зимните якета на C&A са елегантни, ежедневни и спортни. Смятате ли, че те са извън ценовия ви диапазон? Грешите. Вземете ги на цени извън сезона или на разпродажба. Те ще бъдат крадени!

Дамите ще оценят по-дълги бели палта с качулка и катарама около кръста или лъскави кафяви палта с огромна яка. Предлагат се и цветови варианти в кафяво, червено, синьо, сиво и черно. Зимните якета на C&A привличат с качествената си изработка и красивите си кройки. Зимните якета на C&A се отличават с отлични дизайнерски идеи и затова впечатляват с удобство при носене и издръжливост. Могат да се носят в продължение на много сезони и да изглеждат като нови! Закопчалки около кръста, метални лепенки и украшения, ципове, козина на яката, удобни джобове, големи копчета и високи яки – зимните якета на C&A могат да имат всичко!

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв