Зимни якета Altisport

За всички мъже, жени и деца, които искат да изглеждат добре и да им е топло през най-студените дни на годината, са предназначени зимните якета Altisport. Търговецът на дребно привлича клиенти с разнообразни горещи тенденции, но също така и със сезонни разпродажби на първокласни цени. Не всеки обича да носи последните модни тенденции. Зимните якета Altisport се предлагат в много цветове, размери и дизайн.

Вземете зимни якета Altisport с дизайнерско качество и никога повече няма да ви е студено! Предпочитайте модели с перфектни топлоизолационни свойства, под които трябва да носите само тениска! Разчитайте на много джобове, вентилация, водоустойчивост и дишане. Защитата от вятър и сняг е от ключово значение през зимата. Altisport предлага зимни якета за мъже, жени и деца за каране на ски, ски бягане и сноуборд. Открийте модни модели за градските улици или елегантни якета с модни характеристики. Зимните якета Altisport отвеждат потта от тялото и имат други функционални характеристики, които ще оцените в планината и в ежедневието.

По-леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas

Леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas за модерния спортен мъж. Това яке е от колекцията Adidas Performance и представлява олекотен изолиран модел от плътен черен материал. То идва от продуктовата линия Adidas End Plastic Waste, което означава, че е изработено от рециклирани материали. Така че, ако търсите яке, което да е едновременно елегантно и екологично, това яке е идеалният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Момичета розово зимно яке за планините Nike

Когато става въпрос за стилно и функционално зимно облекло за вашето малко момиче, не търсете повече от розовото зимно планинско яке за момичета от Nike. Това не е просто някакво яке, това е изолираното яке за момичета Nike NSW SYNFL HD JKT G, специално разработено за преходния сезон. То е перфектната комбинация от стил и комфорт, за да изглеждат малките ви принцеси елегантно и да се чувстват топло.

Цена към момента на прегледа: 144,90 лв

Леко но топло ватирано зимно яке с пух за планината

Представете си тръпката от това да стоите на върха на ски пистата, а около вас да духа леден вятър, който заплашва да изсмуче топлината от тялото ви. Но вие сте невредими, сгушени в леко, но топло зимно ватирано яке. Това не е обикновена дреха, а чудо на съвременния дизайн, броня срещу природните стихии. Леко като перце, но с много синтетичен пълнеж, то е пашкул от топлинен комфорт, който ви прегръща, докато преминавате от топлото помещение към хапещия студ навън.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв