Зимни якета с обвивка

Искате ли да носите модерни дрехи дори през студения сезон? Не се притеснявайте. Не е задължително да сте спортни и класически през цялото време. Просто си купете зимно яке с обвивка. Ще се влюбите в гъвкавостта им от пръв поглед. Черното по-дълго сако с яка и връзка на талията е предназначено за офиса и за компания. Дългото сако с асиметрична яка е върхът на добрия вкус.

Зимните якета за увиване пасват като ръкавица както на пълни жени, така и на кльощави момичета. Трябва само да изберете подходящата кройка. За всекидневно носене са подходящи зимни якета с качулки. Няма да бъдете изненадани от студен вятър или снежинки. Розови, каки, кафяви, сини, черни и бели зимни якета за увиване са част от гардероба на всяка съвременна жена, която мисли за комфорта си. Зимното яке с бяла кожа и интересна яка е съблазнително и вечно. Моделите, каретата, райетата и цветовите комбинации също не са забранени!

Топло черно дамско зимно яке за планината

Черно ватирано зимно яке Noisy May, изработено от топъл, удобен и мек материал.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Сиво-синьо дамско зимно яке с асиметричен цип

В този случай дамското яке Alife & Kickin Kiddo A WMS е правилният избор. Якето привлича погледа както с комбинацията от материали, така и с изпълнението си. Стилен модел в популярния син цвят, който подхожда на всички, независимо дали сте блондинка, брюнетка или червенокоска.

Цена към момента на прегледа: 183 лв