Зимни якета парка

Не очаквате с нетърпение декември, януари или февруари? Снегът, острите ветрове и студът отнемат енергията ви? Носете стилни, но топли парка, които са леки като перце. Забравете за тежките зимни якета, които добавят килограми, и навлезте в света на комфорта и актуалните модни тенденции. По-дългите зимни парки с точки, едноцветни, в контрастни смели и пастелни цветове са подходящи за планината и града.

Зимното яке тип “парка” е най-подходящо за кожено палто, тъй като то запазва топлината. Не му липсват стил, разкош и практична функционалност. Приляга като ръкавица на тесни панталони и ботуши или на клинове и ботуши до глезена. В центъра на вниманието са лилавите, розовите, сливовите и снежинките принтове. Талията с шнур, по-дългият гръб, закопчаването с цип, по-големите удобни джобове и изолираната качулка играят важна роля. Мъжете също не пропускат, защото мъжкото зимно яке тип “парка” е идеално за тях в нюанси на зелено, синьо и кафяво.

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Дамска парка с качулка и приятна подплата от плюшено мече

Тази къса парка с изкуствена кожа в неутрално черно е любов от пръв поглед. Той ще ви спечели с качеството на материала и цялостния изтънчен дизайн. Модерен елемент, който ще ви накара да се наслаждавате на зимата много по-приятно. Той подчертава вашия отличителен стил. Той ще подчертае очарованието на зимното ви облекло. С него ще се чувствате удобно и стилно. Дамската къса парка има практична вградена качулка с подвижна козина.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Ватирано яке за момичета с топла изолация и качулка

Gelert Storm Parka Jacket Junior Girls е с високо качество. Модерно зимно яке за момичета с уютен и топъл вътрешен полар осигурява защита от студа. Има практични джобове и 4 отпред. Ватираното яке е оборудвано с практична качулка, която предпазва от вятър, сняг и дъжд.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Момичешка ватирана парка с качулка и кожена тапицерия

Парката с качулка за момичета привлича погледа от пръв поглед с красивия си ягодов цвят. Подходящ е за всички. Дори малките момичета обаче искат да бъдат харесвани, те са момичетата на шоуто. В тази стилна зимна дреха всяко момиче ще дефилира много. Момичешката парка е с практична дължина, която не само запазва детето сухо и топло, но и предпазва гърба от студ.

Цена към момента на прегледа: 81 лв