Зимни якета на открито

Купуването на зимно яке за открито не е лесна задача. Известно е, че най-качествените изделия са недостъпни по отношение на цената. Няма страшно, не ги купуваме всеки ден. За всеки истински спортист зимното яке е основен елемент от гардероба. През последните години зимните якета за открито се произвеждат от висококачествени функционални и мембранни материали. Може да се каже, че колкото по-високи са стойностите на водния стълб и дишането, толкова по-висока е цената.

За щастие, някои зимни якета за открито са по-достъпни и могат да издържат много. Определено предпочитайте модели с висококачествено покритие, което прави якето за открито устойчиво на вода и сняг. Разбира се, има сваляща се качулка, свалящи се ръкави, залепващи се основни шевове и дишане. За дамите са подходящи дрехи, изработени от полиестерна материя, която е устойчива на вода, сняг, дъжд и влага. Приятно докосване е финото оребрение, практичният джоб на гърдите и страничните джобове за затопляне на измръзналите ръце.

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Евтино ватирано черно зимно яке за момчета с качулка

Когато се сбогуваме с топлите летни дни и посрещаме студената зима, е време да освежите гардероба си с някои уютни и стилни зимни аксесоари. Наред с всичко останало, едно достъпно ватирано черно зимно яке с качулка е задължително за момчетата този сезон. Това не е просто някакво яке, то е съчетание от комфорт, стил и практичност, пригодено за суровата зима. Това яке разполага с удобна качулка, която осигурява допълнителна топлина и защита от студения вятър.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Леко но топло ватирано зимно яке с пух за планината

Представете си тръпката от това да стоите на върха на ски пистата, а около вас да духа леден вятър, който заплашва да изсмуче топлината от тялото ви. Но вие сте невредими, сгушени в леко, но топло зимно ватирано яке. Това не е обикновена дреха, а чудо на съвременния дизайн, броня срещу природните стихии. Леко като перце, но с много синтетичен пълнеж, то е пашкул от топлинен комфорт, който ви прегръща, докато преминавате от топлото помещение към хапещия студ навън.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Ултралеко мъжко яке с пух в черно

Не обичате ли да прекарвате време в избиране на дрехи? Предпочитате ли бърза покупка? Предпочитате ли дрехи, които са по-универсални? Накратко, вече няма да отлагате и да избирате сложно якета за града и планински якета. Тук с една покупка и едно яке можете да получите всичко.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

1 2 3