Зимни якета и палта Zoot

Независимо дали сте елегантна дама, или млада бунтарка, зимните якета и палта на Zoot ще ви харесат. Дайте шанс на дизайнерската мода, която се предлага на достъпна цена. Модерният външен вид, оригиналността, необичайният дизайн и страхотно прилягащите кройки са основните характеристики. За офиса или за бизнес среща ще ви е необходимо черно палто с колан, което ще ви зарадва с дължина под коляното и интересна яка.

Ще бъдете с вкус и нежност в палтото Zoot, което има закопчана талия и отличителни джобове. Ватираното зимно яке Zoot за планината е гаранция за комфортно носене и запазване на топлината дори при най-ниските температури. По-дългите ежедневни палта в по-смели цветове ще се харесат на по-възрастните дами, които не искат да принадлежат към старата гвардия. Ежедневното палто на Zoot с козина в качулката спира дъха благодарение на асиметричното си закопчаване. В гардероба не трябва да се пропуска палто от агнешка кожа или кариран модел. Заложете на качество и разнообразен избор от размери, насочете се към зимните якета и палта на Zoot.

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Топло черно дамско зимно яке за планината

Черно ватирано зимно яке Noisy May, изработено от топъл, удобен и мек материал.

Цена към момента на прегледа: 143 лв