Зимни якета и палта Sportisimo

Момичета розово зимно яке за планините Nike

Когато става въпрос за стилно и функционално зимно облекло за вашето малко момиче, не търсете повече от розовото зимно планинско яке за момичета от Nike. Това не е просто някакво яке, това е изолираното яке за момичета Nike NSW SYNFL HD JKT G, специално разработено за преходния сезон. То е перфектната комбинация от стил и комфорт, за да изглеждат малките ви принцеси елегантно и да се чувстват топло.

Цена към момента на прегледа: 144,90 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Момчешко синьо и жълто ватирано зимно яке Columbia

Изолираното водоустойчиво яке е с регулируема качулка и подгъв. Дори брадичката е защитена от студа. Страничните джобове с цип ви позволяват да запазите ръцете си топли и да съхранявате важни дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв