Зимни якета и палта Kilpi

През декември, януари и февруари дамите не могат да се справят без топли, но удобни дрехи. Зимните якета и палта Kilpi предлагат приятна алтернатива на ежедневното, спортното и модерното облекло. Супер топлите и леки зимни якета за пистите, ски бягането, сноуборда ще послужат не само за взискателни спортни творения в снега, но и ще направят страхотно шоу в града. Лилаво зимно яке с функционални елементи или сиво яке с отличителна декорация ще ви зарадва при всяко движение.

Дамски зимни якета Kilpi в сиво и бяло с кожена качулка или черни палта Kilpi с цип и копчета ще направят впечатление. Цветните зимни якета и палта на Kilpi ще ви помогнат да блеснете на пистите. Комбинациите от цветове като жълто, синьо, розово, оранжево, червено и бяло са на мода в момента. Дългото дамско палто с големи джобове с шнур на талията е в полза на жените, които обичат комфорта. Лъскавото зимно яке Kilpi с висока яка и бялото палто Kilpi с модни елементи и качулка от кожа са подходящи за работа и за вечерна среща.

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв