Зимни якета и палта Kara

За всички дами, които искат да бъдат облечени със стил дори през студените дни на годината, са предназначени зимните якета и палта Kara. Тази чешка компания се занимава с производство на дамски и мъжки облекла от кожа и кожа с косъм. Зимните якета и палта Kara привличат с най-високото си качество и голяма изтънченост. Марковите стоки се харесват на дами и господа от всички възрастови групи. Нищо чудно. В зимните палта и якета на Kara винаги ще вървите ръка за ръка с ритъма на модния рай.

Фирмата е основана през 1948 г. и има дългогодишни традиции. Стройните жени и тези с няколко излишни килограма ще го намерят за свой вкус. Размерите варират от 36 до 46. Мъжете ще бъдат доволни от диапазона 48-60. Зимните дамски палта Kara с дължина до коляното, закопчаване с косъм и козина на качулката никога не остаряват. Лилавото модно яке, което покрива задните части, е хит с лъскавата визия. Топлото мъжко зимно яке Kara ще се окаже също толкова добро, колкото и спортният модел за планината.

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Мъжко ватирано изолирано яке от агнешка кожа

Мъжкото изолирано яке в сив цвят е изработено от агнешка кожа. Въпреки че е приятно топла през студените есенни дни, тя е много лека. Леко вталената кройка с прошиване изглежда модерно. Закопчава се с метален цип и е с ниска яка с копче на врата. Якето е изцяло подплатено с контрастираща светлосива подплата.

Цена към момента на прегледа: 399 лв