Зимни якета и палта Calvin Klein

Взискателните любители на модата трябва да се насочат към качествени зимни якета с марката Calvin Klein. От пръв поглед впечатляват изтънчените елементи, кройки и моден дизайн. Когато става въпрос за зимни якета Calvin Klein, можете да разчитате на оригиналност и приятно изживяване при носене. Независимо дали предпочитате спортни или елегантни модели, можете да разчитате на възхищението на околните.

Дългото зимно яке на Calvin Klein впечатлява с ватирането, лъскавия си вид и красивата си качулка с кожена подплата. Изключително дългото яке на Calvin Klein със спираща дъха качулка и дизайнерски детайли ще ви топли и в най-студените дни. Черното изделие с гланцов ефект в класическа кройка е също толкова модерно, колкото и късото зимно яке Calvin klein в бяло. Ежедневният модел с големи джобове, качулка от бяла кожа и колан ще бъде оценен както от млади момичета, така и от зрели дами.

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Мъжко ватирано яке с талия в цвят бордо на Calvin Klein

Сакото Calvin Klein в модерен и респектиращ цвят бордо ще задоволи и най-взискателните клиенти. Модерното мъжко ватирано яке ще ви осигури комфорт и ще ви държи на топло в студеното, мразовито и лошо зимно време. Благодарение на качествения материал, който е частично изработен от рециклиран полиестер, той запазва формата си, функционалните си качества и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 481 лв