Зимни якета и палта Alpine Pro

Щом студеното време започне да се проявява, е време за топли дрехи. Зимните якета и палта Alpine Pro предлагат максимален комфорт не само през януарските и февруарските дни. Те осигуряват топлина и комфорт на всяка крачка от пътя. Те са леки като перце и впечатляват с непреходния си дизайн. Дамите веднага ще се влюбят в лилавото зимно палто до коляното с качулка и модерни елементи.

Гладкото зимно яке Alpine Pro в сиво с асиметрично закопчаване и козина на качулката ще завладее сетивата им. Дългото зимно палто Alpine pro в бензинов или тюркоазен цвят със закопчаване с колан и топла кожа на качулката е ненадминато. Мъжкото зимно спортно яке Alpine Pro с качулка и модерни елементи е предназначено за взискателните мъже. Приляга като ръкавица на ските и е подходящ и за ежедневно носене. Висококачественият дизайн, перфектно прилягащите кройки и прецизните детайли ще впечатлят и най-взискателните.

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Ултралеко мъжко зимно яке Blue Alpine Pro

Мъжкото Зимно яке Alpine Pro в красив тъмносин дизайн впечатлява с външния си вид и най-вече с характеристиките си. Яке, което доминира със своята целенасоченост. Стилният модел е изработен от висококачествен материал, който е водоустойчив и изключително лек. Връхно облекло, което доказва, че зимното облекло не трябва да бъде неудобно, обемисто и тежко.

Цена към момента на прегледа: 163 лв