Зимни якета и палта Adidas

Активните хора, но и любителите на елегантността и качеството не могат да си позволят зимни якета и палта Adidas. Нищо чудно. В крайна сметка те отговарят на високите критерии за мъже, жени и деца. Те са идеални за мразовито време. Те ще се докажат при най-ниските температури под нулата. Предназначени са за спортни дейности, но могат да се носят всеки ден на работа и в училище. Те изненадват с модерния си дизайн и кройки.

Младите мацки ще изглеждат като звезди в по-късите якета Adidas, на които не липсва открояващо се лого. Тюркоазено, светлосиньо, розово, сребристо, черно и бяло са най-големите белезници в огъня. Зимните якета и палта на Adidas привличат с непреходния си външен вид и издръжливост. По-дългите палта ви държат приятно и топло, а модните елементи са чудесни за града и дискотеката. Романтичната разходка сред зимния пейзаж не може да се осъществи без топло облекло, така че се сдобийте с якета и палта с марката Adidas в страхотно качество за цялото семейство. Практичната сваляща се качулка, страничните джобове, тънките подгъви, важното лого, стилните кройки и дизайн ще се харесат на всички поколения мъже и жени.

По-леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas

Леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas за модерния спортен мъж. Това яке е от колекцията Adidas Performance и представлява олекотен изолиран модел от плътен черен материал. То идва от продуктовата линия Adidas End Plastic Waste, което означава, че е изработено от рециклирани материали. Така че, ако търсите яке, което да е едновременно елегантно и екологично, това яке е идеалният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 147 лв